Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

pendlerrepræsentanter (var Togdriften over Roskilde...) (Trafikpolitik)

af steenth, 15/8 2018, 11:12 (2079 dage siden) @ Jens Hansen

Umiddelbart lyder det måske som om det er noget DSB-noget? Jeg husker fra mange år siden, omtale af møde med pendlertalsmænd. Men måske er det mest i DSBs verden at det eksisterer, jeg mindes ikke at have set at DSB, Arriva, SJ eller nogle af lokalbanerne har annonceret efter "talsmænd".

DSB annoncere ikke efter talsmænd. Det er lokale grupper rundt i landet - Sjælland og Fyn er dækket pæn ind - Jylland lidt tyd - som vælger en repræsentant:

Og hvis der er en repræsentant lokalte er listen her:
https://www.dsb.dk/rejsende/pendlere/pendlerklubber/

Og hvis der mangler en - dan en gruppe (evt på facebook), kontakt DSB og vælg repræsentanten. Der flere af dem, som med i dette forum her. Så spørg gerne.

Og igen omkring mandatet, hvis denne person kun repræsenterer sig selv, eller ganske få, ja så er det jo lidt tvivlsomt. Måske burde disse "talsmænd" organiseres f.eks. via Passagerpulsen / Forbrugerrådet?

Passagerpulsen har andre ting på dagsorden. Og pendlerrepræsentanterne har mange lokale emner på dagsorden, som Passagerpulsen ikke kan håndtere. Men der er kontakt imellem 2 pendlerrepræsentanterne og Passagerpulsen.

Mvh
Steen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

Ringsted i snestorm
Ringsted i snestorm

Webmaster Tommy Nilsson var den 28. december 2001 i Ringsted midt i en snestorm. Det kom der denne fotoreportage ud af. Det lykkedes at holde kameraet nogenlunde fri for sne selv om sneen væltede ned.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak