Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Succes i 5 dage - igen problemer ml. Lunderskov og Esbjerg (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂, Vejen, 19/8 2018, 09:12 (2076 dage siden) @ Peter Christensen

BDK har fået en hilsen for dårlig information via deres egen hjemmeside.

BDK har udfordringer med deres trafikinformation, det vil interne kilder kunne bekræfte.

For 1-2 år siden begyndte man at flytte trafikinformationsmedarbejderne fra kommandoposter/FC og til driftscenteret ved hovedbanegården. De medarbejdere der skal give informationen videre til kunderne, får derfor ikke nødvendigvis den viden de har brug for, for de sidder ikke længere i samme lokale som dem der disponerer toggange. Det giver selvfølgelig udslag i at informationen til tider er mangelfuld eller helt mangler.

DSB var modstander er denne beslutning, for det er deres kunder der rammes, men jeg tror ikke der er ændret noget omkring den.

Samtidig indførte man de automatiske udkald, det fungerer nok fint i en normal-situationen, men så snart 'driften vælter' så kan man som passager ikke længere stole på den automatiske information.

På Vejen station gav de i går sig udslag i at flere ikke nåede toget til København med afgang 9.50, som iflg. skærme og rejseplan først skulle køre 9.55, men kl. 9.50 fløjtede toget afgang og en flok passagerer fra en togbus blev ladt tilbage på perronen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak