Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Bonusfesten fortsætter hos DSB (Generelt)

af Mads, 22/8 2018, 18:59 (2046 dage siden) @ Gæst1

Du glemmer bare - bevidst eller ubevidst - at DSB's topchef snildt kunne tjene 20 mio. kr. i en tilsvarende stilling i det private. I et svar på et spørgsmål fra Trafikudvalget, hvor en politiker vist nok fra DF havde brokket sig over DSB-direktørernes lønninger, fremgik det, at direktørlønningerne i DSB ligger endog meget langt under sammenlignelige direktørstillinger i det private.

Hvilke direktørstillinger mener DSB er sammenlignelige? Det er næppe andre indenfor jernbanen - og måske slet ikke indenfor transport? Uden at klandre Flemming Jensen, der helt sikkert er dygtig og vellidt (nok mest af folk omkring ham - herunder de 21 andre ledere i Telegade med en fortid fra SAS), så er det nok mere DSBs selvforståelse, den er gal med. Hvad tjener direktørerne i Arriva, Keolis og MOVIA? Hvis Flemming Jensen "snildt kunne tjene 20 mio. kr" i en anden stilling, vil jeg da gerne angribe mandens sunde fornuft, hvis han lader sig takke med 6 mio kr for at få DSB på CVet....Det er nok kun på en enkelt etage i Telegade, at man forstår, hvor meget Flemming Jensen ofrer, ved at lede DSB

Hvad tjener direktørerne i Arriva, Keolis og MOVIA? - Spørg dem og se om du kan få et svar ud af dem. Modsat DSB er de ikke forpligtigede til at offentliggøre det.

I mediebranchen får DR (og TV2)'s direktører får en noget lavere løn (hhv. 3,7 og 5,4 mio. kr., end de 17+ mio. kr. direktøren for MTG får.
https://journalisten.dk/mediechef-hvad-tjener-du-selv

Til anden del af dit spørgsmål. Det er ikke alle der vælger jobbet med den højeste løn.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak