Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Odderbanen kører fra lørdag - suppleringsbusser er klar! (Generelt)

af Peter Linaa, 26/8 2018, 10:45 (2041 dage siden) @ Schienenwolf

Tangoen har så brugbare ståpladser. Faktisk så mange, at en enkelt Tango kan transportere flere passagerer end to X MQ

Hvor mange ståpladser er der i to MQ?

Bortset fra det, så tror jeg at kunderne vil være trætte af at stå op fra Odder til Århus uanset om det er et tog eller en sporvogn.


En stor del af dem vil være tvangskunder, så det går nok. De kan glæde sig over, at de er med til at redde klimaet. Og hvis de er utilfredse, kan de jo bare tage en suppleringsbus.

Suppleringsbusserne kører kun til og med fredag den 31. august 2018, derefter må "sporvognene" klare sig selv.
I øvrigt så kører Linie 100 jo også mellem Odder og Aarhus og mere direkte, nemlig ad Oddervej. Linie 100 kører hvert 20. minut i dagtimerne og hver halve time om aftenen. Desuden køres der 10-minutters drift i myldretiderne mellem Banevolden og Aarhus. Så vidt jeg ved køres der med ledbusser på de fleste afgange på grund af mange kunder/passagerer.

M v h
Peter L


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak