Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Testkørsel Ringsted - Køge Nord (Jernbanen i dag)

af LarsJels, Jels, 6/9 2018, 21:39 (2052 dage siden) @ krabsen

Det er ikke sarkasme, men uberettiget hån, som ingen steder hører hjemme. Da alt er nyt på denne banestrækning, synes jeg da alene pga. personalets sikkerhed, det er meget fornuftigt at teste med gradvist øget hastighed, ikke mindst fordi det aktuelle testtog kun er godkendt til 130 km/t ;-). Man kan så sagtens diskutere om testen skrider for langsomt frem, men det er i hvert tilfælde meldt ud, at man forventer at nå de 250 km/t indenfor de næste 2-3 mdr. Det bliver interessant at følge.

Hvis vi slap for de hånlige bemærkninger, er der mindre risiko for, at de, der faktisk har noget nyt og interessant at berette eller billeder at vise fra steder, man ikke ellers har adgang til, ikke giver op på forhånd. Personligt vil jeg gerne høre/se mere, så hold os gerne orienteret, Carsten :-)

MVH; Lars

låst
2433 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MH302
Asynkronlokomotiver
Asynkronlokomotiver

Tomas Larsson har udarbejdet denne rapport på svensk (i PDF-format) om anvendelsen af asynkrone motorer i danske, svenske og tyske lokomotiver. Under 1977 provkörde den norska statsjärnvägen (NSB) och den danska statsjärnvägen (DSB) en ny lokomotiv type DE 2500.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak