Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

OT: DSB kører også på frihjul (Jernbanen i dag)

af Schienenwolf, Læsø, 7/9 2018, 16:39 (2029 dage siden) @ Scharfenberg

Spændende hvis Scharfenberg hermed også mener at tog skal betale fuld vægtafgift af slid på jernbanen - så kan tilskuddet til Banedanmark sættes til nul og så ser vi hvormange tog Telegade kommer ud at køre med. Busserne kunne formentlig godt leve med afgifter, hvis blot tog blev belastet med samme fulde afgift, inkl forureningsafgift fra ME og IC4-tog. Og ja, DSB's togbusser ville også blive dyrere hvis dine afgiftsdrømme blev ført ud i livet.

Jernbanen er ikke specielt ressourcebesparende hvis man tager hele forbruget med inkl bortsprængte bjerge i Norge som transporteres til Banedanmark til brug som skærver mv.


Scharfenberg har vist heller ikke fattet, at busvognmændene skal have tilladelse til at drive fjernbustrafik, så heller ikke på det punkt kører de "frihjul". Der er stram demokratisk styring på tingene, så den røde løgn om, at busvognmændene kører på frihjul, har ikke hold i virkeligheden. Det er ren og skær propaganda og udskamning af dem man ikke kan lide, måske i forsmåelse over, at man har en ideologisk holdning, som der ikke er flertal for i Folketinget. Ret sølle, faktisk, men det kan naturligvis være, at det skyldes ren og skær uvidenhed, eller at nogle har bildt ham noget ind.


Synes du selv, at du bidrager til at højne debatniveauet herinde?

Nå, så dukkede den ned "tonen" op, en typisk automatreaktion når gennemskuelige postulater, løgne og propagandavrøvl, som netop ikke bidrager til at højne debatniveauet, bliver skudt ned.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak