Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvad blev der egentlig af IR-systemet? (Generelt)

af Scharfenberg, 12/9 2018, 13:51 (2024 dage siden) @ Hedegaard

Det er ikke så mange år siden, at jeg kørte med IR-tog fra København til Aarhus. I en lang periode foregik dette med dobbeltdækkervognene, og senere med IC4, og så forsvandt de uden begrundelse fra køreplanen.
Rejser man mellem landsdelene om fredagen, så kan man jo se at behovet for aflastnings-tog stadig er der. Er det alene på baggrund af materiel-mangel, at man ikke længere tilbyder disse afgange?

InterRegional-systemet mellem København, Odense og Aarhus H er vist primært erstattet af pendlerlyntog ma.-fr. Fra København H kører de 15.22, 16.22 og 17.22. Det er for det meste enkeltkørende IC4 med undtagelse af et par med to togsæt.

--
Med venlig hilsen
Scharfenberg

Kobler din kollektive trafik sammen efter bedste evne


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
DSB Cs245 1

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak