Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Nemmere kollektiv trafik! (Generelt)

af Niels, Aarhus, 20/9 2018, 09:13 (2007 dage siden) @ Jens Hansen


Og måske er det største problem faktisk politikerne, som signalerer at "nu skal vi videre udvikle", men dybest set står med fødderne dybt plantet i den danske muld?

Det med politikerne kan du givetvis have ret i, når man læser den artikel fra Aarhus Stiftstidende, som der henvises til i tråden ovenfor.
Her understreges det endnu en gang, at megen politisk diskussion og stillingtagen tages på baggrund af uvidenhed og forsøg på at tækkes fremherskende strømninger i samfundet og dermed ofte tilfældige folkestemninger, som når Dansk Folkepartis trafikordfører udtaler følgende:

" Vi vil have noget billig, kollektiv trafik ud i de områder, hvor der ikke kører tog, og hvor der ikke er så mange muligheder. Det vil gavne folk, der bor i Ringkøbing, Hjørring og andre steder, og det vil give billigere og kortere rejsetid, siger Kim Christiansen."

Manden har jo åbentlyst ikke forstand på eller indsigt i sit ressortområde, når han bruger Ringkøbing og Hjørring som eksempler på byer uden togbetjening - han har tilgengæld viden om, hvor flertallet af hans kernevælgere skal findes!

Med venlige hilsner

Niels H.

--
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak