Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Nemmere kollektiv trafik! (Generelt)

af Schienenwolf, Læsø, 20/9 2018, 09:33 (2017 dage siden) @ Niels


Og måske er det største problem faktisk politikerne, som signalerer at "nu skal vi videre udvikle", men dybest set står med fødderne dybt plantet i den danske muld?


Det med politikerne kan du givetvis have ret i, når man læser den artikel fra Aarhus Stiftstidende, som der henvises til i tråden ovenfor.
Her understreges det endnu en gang, at megen politisk diskussion og stillingtagen tages på baggrund af uvidenhed og forsøg på at tækkes fremherskende strømninger i samfundet og dermed ofte tilfældige folkestemninger, som når Dansk Folkepartis trafikordfører udtaler følgende:

" Vi vil have noget billig, kollektiv trafik ud i de områder, hvor der ikke kører tog, og hvor der ikke er så mange muligheder. Det vil gavne folk, der bor i Ringkøbing, Hjørring og andre steder, og det vil give billigere og kortere rejsetid, siger Kim Christiansen."

Manden har jo åbentlyst ikke forstand på eller indsigt i sit ressortområde, når han bruger Ringkøbing og Hjørring som eksempler på byer uden togbetjening - han har tilgengæld viden om, hvor flertallet af hans kernevælgere skal findes!

Han bruger ikke Ringkøbing og Hjørring som eksempler på byer uden togbetjening. Han bruger dem som eksempler på byer, som vil få gavn af en bedre og billigere kollektiv trafik i de områder ved byerne, hvor der ikke kører tog. Det er godt nok pinligt at kritisere andre for mangel på forstand og indsigt, når ens egen fatteevne er så begrænset, at man ikke evner at læse og forstå en så simpel tekst og straks skal postulere, at manden har sagt noget, han vitterligt ikke har sagt.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Hectorrail

Jernbanebøger

Verdens bedste Ib Spang Olsen

Verdens bedste Ib Spang Olsen. Pris 180 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak