Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

“DSB er i bedre form, end de fleste tror” (Jernbanen i dag)

af Scharfenberg, 26/9 2018, 11:37 (2037 dage siden) @ Togbus

Vi får se...
Bilen er nu heller ikke så tosset, særligt hvis der blot er en ekstra medpassager. Og til dem som ikke har råd til bil er det prisen som er afgørende - og en 'gratis' kop kaffe oveni betyder faktisk også noget for den gruppe. En gruppe som i stadig højere grad nu får alternativer til DSB - nemlig nye busser der ikke udvendigt er overmalede med grafitti.

Husk at en betalende voksen kan tage op til to børn under 12 år med på togrejsen kvit og frit. Dvs. København-Aarhus til 400 kr. for tre personer inkl. "broafgift".

Toget er med den nuværende prissætning et "luksusprodukt", idet jeg dog er bekendt med at nørder med uanede mængder tid til opslag på DSB's hjemmesider, app's og uanede mængder fleksibilitet i forhold til tidspunkt for rejsetid kan finde rabatterede billetter :-)

Alligevel sker det mere end 2 mio. gange om året, at 'nørder' køber de billige DSB orangebilletter. Der findes helt sikkert også 'nørder', som aldrig kører med toget, og når de gør, udelukkende kører på standardbillet uden rabat.

--
Med venlig hilsen
Scharfenberg

Kobler din kollektive trafik sammen efter bedste evne


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak