Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

“DSB er i bedre form, end de fleste tror” (Jernbanen i dag)

af Schienenwolf, Læsø, 26/9 2018, 11:40 (2038 dage siden) @ Scharfenberg


Mit bud er, at der ikke går mange år, før fjernbussernes rejsetid af flere og flere betragtes som sort/hvid og mono og togene som OLED smart tv. Og nej, ikke først i 2030. Længe før.


Ja, det har du ret i. Af de fleste tvangskunder. De vil nok i vid udstrækning finde tilbage til den hurtigere transport. Men ikke bilisterne. For dem vil toget stadig være et sort-hvid og mono produkt, som det er i dag. Man kan ikke med sminke gøre en Lada til en Ferrari.


Point taken. Men der findes kun én ting værre end at holde stille i et forsinket tog med flere tusinde hestekræfter på vej ind mod byen i morgentrafikken. Og det er at sidde i en Audi A6 S-tronic med 218 hestekræfter, der holder i kø på en indfaldsvej ind mod byen mellem kl. 6.15 og 9.15 og modsatte vej mellem 15 og 18. Og som ikke lige kan finde en parkeringsplads inde i byen. Så kan man sidde i sin bil med sit B&O stereoanlæg med farvestrålende LED-skærm og se på den sort/hvide trafik i mono ;-)

Hvis den samlede transporttid med bilen trods køen er hurtigere end med tog og bus, affinder de fleste sig med køen, og bilen vil stadig være måske ikke farve men dog stereo.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak