Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

“DSB er i bedre form, end de fleste tror” (Jernbanen i dag)

af Scharfenberg, 28/9 2018, 21:25 (2008 dage siden) @ Togbus

....... OG træde tilbage og lade være med at detailstyre!

Folketinget har sådan set fredet både Bdk og DSB i lange perioder efter 1997. Resultatet er suboptimeringer og omkonteringer, samt vedvarende teknologiske eksperimenter. Når den ene eksperimenterer med "hyldevare" tager den anden straks over og masseanskaffer uprøvede løsninger.

Resultatet er at man nu har ét nymalet IC3-sæt som målestok for DSB's gode form. Endda uden udsigt at man er i stand til at istandsætte de øvrige inkl ny farve på kort tid på grund af manglende rullende materiel. Men hvem er det lige som har udrangeret og skrottet mangelfuldt vedligeholdt materiel inden nyt fungerede ordentligt? DSB. Selvsamme DSB som nu klynker over ikke at have nok og beviseligt ikke har nok til at kunne opfylde sine kontraktlige køreplansforpligtelser uden fix-fax ved hjælp af de særdeles bløde formuleringer i "samfundskontrakten" som bliver ved med at blive forlænget i en uendelighed.

Og det bringer mig tilbage til udgangspunktet: DSB er i bedre form, end de fleste tror.

--
Med venlig hilsen
Scharfenberg

Kobler din kollektive trafik sammen efter bedste evne


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Billige jernbane T-shirts

Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak