Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

DOT afskaffer mobilklippekortet (Trafikpolitik)

af Schienenwolf, Læsø, 22/10 2018, 19:24 (2005 dage siden) @ Henrik Hansen

Det var ikke DSB, der indførte takst Vest. Det var dikteret politisk, at de takstgrænser, der var mellem de forskellige trafikselskaber og forskellige takstsystemer skulle fjernes. Det skete også ved Takst Øst.


Det var DSB der udtalte sig på egne vegne omkring bortfaldet at 65-billet og ungdomskort, der gav op til 50% rabat. Netop enkelthed blev det bærende argument - DSB mener åbenbart ikke, at sine kunder har de nødvendige evner til at kunne gennemskue mere end et produkt !!

Hvordan går det egentlig, når du vil diktere, at de butikker, du handler i skal give 50 % rabat på varer, som de kan sælge med fx kun 25 % rabat? Du bliver formentlig grint baglæns ud af butikken. Din opfattelse af, at DSB og de øvrige trafikselskaber skal være et socialkontor for nasserøve som dig, der gerne vil have andre til at betale gildet, er helt passé. DSB skal - efter ønske fra Folketinget - drives som en forretning, og rabatsatserne på 65- og Ungdomsbilletter er besluttet i Folketinget. Med hensyn til DSBs mening om deres kunders (og også politikernes?) manglende evner, så tyder et og andet dog på, at du har helt ret - altså forudsat, at du er kunde hos DSB.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak