Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Økonomi for spisevogn (Generelt)

af Rørvig Station, 7/11 2018, 09:27 (1969 dage siden) @ Gæst1

Isoleret set er der ikke økonomi i spise/bistro vogne. Men flere togselskaber anvender dette fordi det tiltrækker rejsende, at have MULIGHEDEN for at spie undervejs.
Kigger man til Tjekkiet, der i mange henseender er foregangsland, har flere tog stadig spisevogn, mens andre klarer behovet ved servering fra trillevogn ved kundens plads - ofte er kildevand/snacks inkluderet i billetprisen, for i Tjekkiet konkurreres på service og komfort, da priserne i forvejen er blevet meget lave.

NEMLIG. Djøfferne bør regne ind i regnskabet hvor mange de skræmmer væk fra jernbanen, folk der gerne vil kunne spise på en tankstation undervejs. De har god mad på Monarch, Det kunne man også have i toget - og uden at forsinke rejsen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

SJS B81Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak