Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Vrøvl, vrøvl og atter vrøvl (Generelt)

af Schienenwolf, Læsø, 16/11 2018, 07:50 (1959 dage siden) @ ThomasTT

26 vognbaner efter den seneste udvidelse, der kostede mere end hele togfonden. resultat: længere rejsetider

Hmmmm..... på et eller andet tidspunkt må du enten stoppe med dit intetsigende vrøvl - eller dokumentere det videnskabeligt. Vi venter.


Jeg gider ikke dit aggressive ævl. Google selv Katy Freeway, Houston.

Bredere veje avler mere biltrafik, hvorefter trafikken går i stå på tilstødende veje, men først efter, at vejudvidelsen har fået byer og virksomheder til at agere ift biltrafikken og dermed gøre sig afhængig af den, hvorfor flere nu er tvunget ud i langsommere trafik på de bredere veje. Indtil pyramidespillet fortsætter.

Dog er stadig flere byer og lande ved at indse håbløsheden.

Ja, lad os da endelig tvinge folk til langsommelig kollektiv transport og stjæle deres tid fra dem, så det kollektive utopia kan blive realiseret. Når du helt åbenlyst mener, at folk er så snotdumme, at de hellere vil sidde i deres bil og vente frem for at komme hurtigere frem med fantastisk gode kollektive trafik, så tager du fejl i din vurdering. De fleste mennesker bruger det transportmiddel, som er hurtigst for dem, for de har en dagligdag, der skal hænge tidsmæssigt sammen, men det kan du jo naturligvis være ligeglad med, når du vil redde verden. Ude i virkeligheden, er det generelt hurtigst for folk at sidde lidt i kø på en vej, for de indhenter den tabte tid igen, lige så snart de kommer ud af køen. Dit argument om, at det skulle være et problem, at bredere veje avler mere biltrafik, holder ikke en meter; trafikken går langsommere, men den er for masser af mennesker stadig hurtigere end det vil være at bruge kollektiv trafik. Så hvis du vil have dit blåøjede kollektive luftkastel realiseret, så er det din opgave som "forslagsstiller", at gøre den kollektive transporttid for den enkelte borgere hurtigere mellem deres hjem og deres arbejde, end det er muligt med bil; det vil sige skabe direkte forbindelse med tog eller bus mellem hjem og arbejde. Det er dette, der er bilens force, og den almindelige borger lader sig ikke narre af dit reaktionære ideologiske luftkastel om at "forbedre deres langsommelige transporttid" ved at gøre deres transporttid endnu mere langsommelig.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.

låst
2750 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Indsend billeder

Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak