Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

STOP! ikke en politisk debatgruppe. Men hvad er det så??? (Generelt)

af ventrikel, Næstved, 20/11 2018, 07:57 (1977 dage siden) @ Rørvig Station

I kan sikkert finde masser af politiske debatgrupper på Facebook. Tilbage på sporet.

Thi her på disse sider beskæftiger vi os kun med jernbanedrift - hvordan det financieres, hænger sammen med resten af samfundet eller har betydning for fattig eller rig - det lukker vi øjnene for. AMEN

Beklager - med mindre du vil have en lille nørded gruppe som kun taler om tekniske løsninger på skinnenettet - så kommer der altid til at være en snak / debat / ordudveksling som også er politisk.

Timemodel / Kattegatforbindelse / Vejlefjord bro / ombygning af Århus banegård / banenet på Vestfyn etc. ja det er i bund og grund politik.

Alle disse "ønsker" skal financieres på en eller anden måde. Pengene skal findes / formentlig tages fra noget andet - så ja en politisk diskussion undgår du ikke.

Men vil du undgå den - så ender du med disse lukkede grupper, hvor man kun finder ligesindede og vi får et meget mere polariseret samfundet. Det er vel ikke ønskeligt?

Ja synes det er relevant at diskutere om offentlig trafik med fordel kunne gøres gratis.

Hvorfor ikke tage del i den debat med deraf afledte forhold. Lukker du for den slags input bliver dit udsyn fattigere. Men gider du ikke deltage - så spring det sådanne indlæg over.:-)

låst
2497 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak