Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Bevarede skinnebusser ved SNNB - især Sm 12

af Svend, 13/11 2010, 15:43 (4912 dage siden) @ michael
redigeret af Svend, 13/11 2010, 16:05

Hej Michael

Den er vel købt som beset :-)

Jeg kunne have frygtet noget endnu værre. Hvis du får den placeret under tag, synes jeg bestemt at der er håb forude. Om der venter overraskelser i form af tæringer osv må tiden vise, men på den anden side skal den vel ikke ud at køre (med mindre du også køber nogle meter skinner og ikke fortæller det til nogen - og især ikke til Trafikstyrelsen).

Det er forståeligt, hvis du ikke ønsker at fortælle mere - herunder hvor du gemmer din skat - men måske vi alligevel kan lokke dig til at tage et billede af interiøret. Og måske fortælle lidt mere om postnummeret hvor du gemmer den ... og så selvfølgelig historien om hvordan og hvornår du fik fingre den og hvorfor du syntes at den skulle "hjem" igen.

Alle troede at skinnebussen var ophugget for længst, så din information om at du her reddet den, har virkelig medført røre rundt omkring! Og så er det jo ingen hemmelighed, at jeg har oplevet SNNB på nært hold gennem min barndom/ungdom og derfor har et specielt forhold til denne bane - og til skinnebussen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak