Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvor er vi så nu (løsningen) ???

af UTJ, 21/11 2010, 18:31 (4898 dage siden) @ Niels Munch

Selvfølgelig har du hånd og halsret over dine egne billeder og eventuel offentliggørelse af dem - især er det vigtigt at fotografens navn ikke pludselig "forsvinder". Hvis man offentliggør billeder mod fotografens vilje - kan man komme til at betale, men det er den formelle side. Jernbaneverdenen er så lille at vi skal kunne tale sammen og helst i en ordentlig tone, og hertil hører også respekt for fx fotografer, som ofte har lagt meget tid i at stå på rette sted på rette tidspunkt.

Tommys forum er glimrende, men der er af og til lidt kåde (undskyld ordbrugen) deltagere som gerne vil vise noget frem som de ikke har ret til - og det er med til at skabe en dårlig stemning. Se gerne på vores svenske kolleger i Järnvägshistoriskt Forum, som faktisk har kunne holde tonen (og ophavsretten) i gennem nogle år - dog således at gamle fjendskaber til tider kommer frem i debatten, hvilket nok også er helt på sin plads. det ser vi jo også her, selv om "den store veteranbanekrig" snart er en saga blot på grund af den generelle krise, der må siges at have indfundet sig i denne branche.

Mht billeder fra et andet forum, så ville det i dette tilfælde have meget mere smart at linke til den postering dér, for så var intet overtrådt.

Men som sagt så ejer man ikke retten til at distribuere billeder, blot fordi de kan downloades. HUSK DET.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak