Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Så kører vi - dr.dk/nu - ligger LÆNGE på min harddisk (Generelt)

af Steff, 21/12 2011, 13:36 (4502 dage siden) @ TLJ

Kære TLJ!

Selvom denne tråd efterhånden nok ikke handler så meget om emnet, men har taget en mere IT-teknisk vinkel, vil jeg nu alligevel fortsætte og spørge om nogen ting, da det afledte emne må have almen interesse for jernbaneinteresserede og nok specielt historisk jernbaneinteresserede. Og jeg har prøvet på at få hjælp andre steder på nettet, men må nok indrømme mine begrænsninger.
Det vi taler om er vel det der hedder ”streaming” og hvor ens egen PC ikke kan få fat i afsenderens IP således der kan downloades.
Der er ikke noget problem hvis man ønsker at downloade You tube film, der er masser af programmer man kan anvende og downloade på Internettet, men det er ikke interessant for mig.
Jeg ønsker at downloade nogle gamle jernbanehistoriske film fra 1940´erne, da jeg anvender dem til dels bare at slappe af og nyde, dels modeljernbane samt ikke mindst som kilder til informationer.
Lovmæssigt kan jeg ikke se nogen problemer, da det er officielle statsfilm, der dengang blev spredt ud i landet for reklame øjemed i biografer og vist ved andre lejligheder. Jeg har også spurgt eventuelle copy right havere og svaret var negativt. Men ”skidtet” er altså streamet nu på TV og jeg kan ikke få fat i en DVD, da den ganske simpelt ikke er fremstillet, ligesom det sikkert ikke pårgenes med et så smalt publikum.
Jeg har WIN XP privat på min PC. Men jeg kan ikke ”læse” hvad du skriver. Any help?

Steff

NB: Undskyld til webmaster og dem der ønsker DD, DSB og Diverse, men dette her irreterer mig ikke at kunne finde ud af:-) .

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak