Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DR "HD" togture - iflg. JP er 167.000 seere et "fælt flop" (Generelt)

af UTJ, 31/12 2011, 22:03 (4493 dage siden) @ Peter Matros

Kære alle sammen, små, og store "tog-tosser". ;-)
Først og fremmest Godt nytår til jer alle. Så vil jeg sige at jeg har set alle turene, med stor glæde. Da jeg var yngre, og stod ved siden af de "store tog", som det jo er når man står i skinne niveau, på det gamle Centralværksted på Otto Busses Vej, der drømte jeg mig ofte ud på de store skinner, men drømmen blev aldrig til noget, så nu er min tog-galskab kun på dette, og et par andre fora, samt lidt spil med det "gamle" Microsoft TrainSimulator.

Jeg har som sagt set turene, og fundet glæde ved at se dem. Og har fået "rippet" de 9 "små" ture. København H til Frederikshavn volder mig dog problemer at få det hele ned. Jeg har prøvet Replay Media Catcher 4, og StreamTransport, men lige fedt hjælper det. Er der nogen der ved hvad der kan få det sidste med, (mit rip mangler ca. 1 time) vel at bemærke UDEN man skal ligge og rode med at klippe og sætte lange formler ind? Jeg kører Windows 7 Ultimate 64 bit, bruger Internet Explorer som standard browser, og har RIGELIGT med hard disk plads!!

Om det er et flop? Tja... Regner man med at 170.000 skal se det, og "kun" 167.000 gør det, så kan man måske tale om et flop. Og regner man med at se 3D, og det helt store, som NRK's udsendelser med flere kamera'er, samt tror man det er med underlægningsmusik ala de Tyske ture, så er det heller ikke godt. Men når dette er sagt, så vil jeg sige at det er godt lavet, da man jo ser hvad der sker i "realtid". Der er heldigvis IKKE pyntet på detaljerne med hensyn til naturens gang. Om det er regnvejr, eller udsplattede kryb på ruderne, så er det jo dagligdagen for en LOKO-fører. Vi kan jo heller ikke når vi tager bilen, dem som nu har en, sige at vi vil ikke køre når det regner, eller der er chance for at der er kryb der rammer for-ruden. ( Veteranbiler er måske lidt undtaget. )

Jeg vil ihvert tilfælde gerne opfordre at den slags bliver offentligt tilgængeligt, enten som torrent, eller et andet sted hvor man kan hente det, og selvfølgeligt gerne se flere af den slags ture "i det grønne". Også gerne privatbaner. Og vil da personligt takke Regionstog, Nordjydske Jernbaner, Arriva, og Lokalbanen. Og ikke mindst DSB for at give plads i deres tog til kamera, og medfølgende teknik, og ev. personel til at betjene det.

Jeg ville gerne have at de optog en tur med en sneplov engang, når det bliver muligt :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak