Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Laurbjerg ét år senere (Jernbanen i dag)

af Erik Kjærgaard, 4/9 2012, 17:14 (4224 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Fint at illustrere forskellen på blot 1 (et)år.
I teksen til billedet med MR-toget, mener du vel (Aalborg-Aarhus)?
Da jeg forrige fredag var med MR-tog til Aarhus, var der også "falsk reklame" på informationsskærmene, da vi kom til Aarhus. Der stod tog fra "Lindholm".
I relation til anden diskussion på forum om IC4, var det med vilje, at vi valgte en afgang med MR i stedet for IC4, der kørte blandt andet 1 time før og efter "vores tog".
På vej til Aarhus kom vi til at holde i ca. 10 min. uden for Langå. Det viste sig, at der var et Arriva-tog, der af en eller anden grund var strandet der. Det myldrede ind med passagerer fra Arrivatoget. Vi fortsatte ad venstre spor til Hadsten. Der blev annonceret ekstradiornært stop i Hinnerup ("Arriva-land") - selvfølgelig a.h.t. Arrivapassagererne fra Langå.

Venlig hilsen

Erik Kjærgaard


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

DSB Q342

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak