Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Orientekspressen retur - køreplanen gennem Danmark (Generelt)

af hjeriksen ⌂, Brobyværk - Fyn - Danmark, 12/4 2013, 17:08 (4031 dage siden) @ Jan S

Man kan nærmest ikke komme frem - for usædvanlige bemærkninger - konspirationteorier og tåbeligheder !

Det er et unika der kører gennem landet - det kører rundt i hele europa og på orientexpressens hjemmeside kan man se hvor og hvorhenne toget er - de har ovenikøbet venlige folk ved telefonerne der gerne vil have at deres koncept markedsføres - og derfor gerne ønsker at udbrede kendskabet til netop dette tog.


Det er klart at færdes man i det offentlige rum - og det gør et tog så kan man ikke stile sig op og påberåbe sig at man ikke må fotografere toget som helhed - at ma ikke må tage billeder ind ad vinduerne er jo nærmest indlysende.

Hele debatten om at man ikke vil oplyse om hvornår toget passerer en given by er dels tåbelig og dels misforstået opførsel fra - hele gruppen omkring statsbanerne, og museumstog - hvis et af os finansieret museums tog kører som trækkraft så er det ikke betimelig adfærd, at tilbageholde oplysningerne om hvornår toget triller gennem kongeriget. Den køreplan der var lagt op tidligere i dette forum - andetsteds var som jeg læser det fra en svensk side - og mange har argumenteret for at køreplaner er hemmelige og sikkerheden skal være høj o.s.v. - jamen kære venner alle kan se i en køreplan banen har sågar en side der hedder landets puls hvor man kan se de passagertog der triller i kongeriget - så argumenterne det er barlige og helt ude af proportioner.

Det er klart at man gerne vil give sine passagerer en behagelig rejse - heriblandt selvfølge af- og påstigning på toget - kunne løses enkelt - man afspærrer den perron toget holder ved medens af og påstigning sker - men tro mig togets ejer ønsker ikke et spøgelses - tog ingen aner eksisterer - de ønsker så megen positiv omtale som muligt - altså også at helt fejlslagen dumt indslag at undlade at gøre positivt opmærksom på noget der kunne ændre det image som DSB har. Et Statsaktieselskab der i forvejen ikke kan få tog ud at køre, ikke kan få en sølle klap på en bro lavet og lagt på plads til den aftalte tid - DSB og banedanmark er statsejede aktieselskaber - det er altså alene lavet sådan for at kunne feje ting under tæppe - her kunne man høste ufatteligt mange sider positiv omtale i alle landet medier og samtidigt få tog-tosserne til at klappe hele vejen hen til sporet og hjem igen.

De meget venlige folk på orient expressens booking kontor oplyser at de IKKE har særlige problemer/krav omkring sikkerheden når toget kører rundt i europa og at deres booking team arbejder på at gentage turen gennem danmark.

Så vi kan kun opfordre DSB´s ansvarlige næste gang griber chancen for at score billige point

med venlig hilsen

henrik j eriksen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak