Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Gamle billeder i det hele taget, men også Køge Bugt

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 20/1 2011, 20:34 (4817 dage siden) @ Per Sørensen

Hej.

Ja, --din måde at gemme billederne på er da OK for dig, og næppe nogen vil formentlig "gø" af, at Du gemmer billederne fra Forum på egen PC´er. Det er vel i de fleste tilfælde derfor, at man har ønsket at dele sine fotos med andre. Bare de bliver dér, eller kun kommer videre efter aftale med fotografen/rettighedshaveren.

Når det er skrevet: Ja, --Du har været med fra begyndelsen og taget dine kopier, men ham, der først kommer med i Forum om et år, --han får vist lidt af et problem, med at finde alle de gamle fotos. Det ville være noget nemmere, hvis de pågældende fotos var gemt på en offentligt tilgængelig hj.side, inddelt efter nogle nærmere retningslinier.

Her vil det absolut bedste vel være Jernbanemuseet, der vel samtidig / i det lange løb, er det mest "langtidsholdbare", medens mit tilbud om udlægning på egen hj.side, var tænkt som et tilbud inden vi/man kommer så langt.

Der er IKKE fra min side -som vist nogle tror- noget ønske om, at tage noget fra Tommy´s Forum, --tværtimod. Ren "garderobeopbevaring" af fotos, indtil vi -forhåbentlig snart- har noget bedre.

Erik V. Pedersen,
www.evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak