Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Eric Lomax......The Railway Man - på dvd (Generelt)

af Kuscheltier58, Generelt, 27/7 2014, 13:28 (3551 dage siden)

Efter at have været nede Thailand og set HELLFIRE PASS og køb af bogen THE RAILWAY MAN af ERIC LOMAX i Kanchanabury, gik jeg igang med at søge efter titlen i diverse filmkataloger. Lidt skuffet blev jeg for den var ikke blevet filmatiseret. Men den 13.12.13 var det så endelig slut med at lede efter dvd´en, for da havde filmen verdenspremiere. Danmarkspremiere på dvd i begyndelsen af maj 14.
Colin Firth, Nicole Kidman,Jeremy Irvine og Stellan Skarsgård spiller hovedrollerne.
Filmen fortæller om de pinsler og efterver som ERIC LOMAX har været igennem i forbindelse med fangenskab og tvangsarbejdet på dødens jernbane.
For at komme sine mareridt til livs rejser ERIC til Thailand for at lede efter den person som toturerede ham under krigen i fangeskab.
Så igår aftes var der lagt op til storfilm startende med BROEN OVER FLODEN KWAÏ med alt det bonus som den dvd har og afsluttede med THE RAILWAY MAN ligeledes med alt det bonus som dvd`en har.

Med klatøjede hilsner
Kuscheltier58


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • Eric Lomax......The Railway Man - på dvd - Kuscheltier58, 27/7 2014, 13:28 [*]
Indsend billeder
Davinde grusgrav (Hans Jørgensen & Søn)
Davinde grusgrav (Hans Jørgensen & Søn)

Entreprenørfirmaet Hans Jørgensen & Søn gravede i næsten 100 år grus i en lang række grusgrave rundt om Odense. Den største lå i Davinde, hvor en stor spandekædegravemaskine fyldte smalsporede tipvogne på 4 spor.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak