Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Vi bringer MO-vognen tilbage til Haderslevbanen (Generelt)

af UTJ, 27/7 2014, 14:24 (3532 dage siden) @ KimC

Med kun 3 dage til arrangementet finder sted, mener jeg stadig at det er mærkværdigt at der ingen annoncering er af det nogen stederm end ikke engang hos dem der tilsynladende er, eller kunne tænkes at være involverede.

- Tja nu har han jo lige annonceret det over en måned i forvejen, så mon ikke vi når det??

Allan


Ja, ok i sommervarmen havde jeg læst datoen forkert.
Men stadig undres jeg over at der gives oplysninger om hvordan fotografer skal betale, men intet om prisen for faktisk at køre med. Desuden ville det gavne tilliden hvis feks Visithaderslev der tilsyneladende er involverede havde arrangementet medm eler den anonyme skribent havde sat navn på sig selv.

Nej, men hvis du nu læser mine forsigtige indlæg, så er sagen undersøgt og det er muligt at henvise til en seriøs ophavsmand. En hacker finder altså ikke bare på sådan et arrangement og lægger det heller ikke ud her logget ind. Et er at være skeptisk, noget andet er at være paranoid. Sålænge man ikke har betalt, kan man jo bruge mellemtiden til at undersøge om oplysningerne er korrekte - lige som man bør gør gøre ved enhver anden nethandel. Har Du og andre overhovedet forsøgt jer med 'kuverten' på indlægget?????? (det første indlæg i denne tråd!).....


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak