Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Underskriftsindsamling for Grindsted-Bramming banen (Generelt)

af Fysikeren, 21/8 2014, 11:00 (3508 dage siden) @ Richard Bruns

Hjælp med at bevare Grindstedbanen.
I dag har man travlt med at nedlægge og man ser ikke perspektiverne. En jernbane Vejle-Billund-Grindsted-Esbjerg ville dække utroligt mange behov som en bus ikke kan klare. Men det kan politikerne og BaneDK ikke indse. Vi i Grindstedbanens Venner kæmper for at Grindsted-Bramming banen
skal reaktiveres til gavn for alle. Ung som gammel, turist som forretningsmand.
Men vi har brug for JERES stemmer. Jernbanen.DK har mange brugere og medlemmer.
Og i tæller en hel hvis i underskriver alle sammen og deler det vidre ud til Jeres venner.
Mere jernbane er jo også i jeres interesse

http://www.skrivunder.net/bevar_grindstedbanen

Det var dog en ganske useriøs underskriftsindsamling. Argumenterne på siden er da lidt søgte.

Landsbyerne har jo undværet banen i mange år på lige fod med mange andre byer. At betegne det som katastrofalt, at toget teoretisk set i fremtiden ikke vil stoppe i byerne er noget søgt. Byer der tilmed har ønsket banen fjernet.

Vil man sikre flere passagerer i den kollektive trafik, så er jeg ikke i tvivl om, at pengene kan bruges meget bedre andre steder end på en genåbning af den bane. Der bor ikke mange ud langs banen.

Sydtrafik offentliggjorde i en rapport pendlingen mellem byerne i deres område, og det viste klart, at der næsten ikke er pendlinge fra Grindsted og Billund mod Esbjerg og omegn, men derimod en kraftig en mod Vejle. Pendlingen var ikke kun kollektiv trafik, men alle pendlere. Så hvis Grindsted skal have tog, er det da mod Billund og Vejle.

Hvis man vil bevare banen, så kom med et seriøst bud på hvordan man kan lave en drift af banen, frem for at støtte op om et hylekor der er for langt ude i deres argumenter; så langt ude, at de jo nærmest fremprovokerer en lukning.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak