Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

VaGJ M 1 – Hvad med en fællesplan? (Generelt)

af KimC, 27/8 2014, 14:22 (3523 dage siden) @ Jens P

Hej Ove.

Som lokal mand hvorfor melder du dig ikke ind i SJK og deltager aktivt i klubbens
arbejde. På den måde kan du jo også være med til at rede M 1.

Klubben har jo også en del andet materiel der trænger til en kærlig hånd, så jo flere lokale der gider møde op og give en hånd med er sikkert mere end velkommen.

Interessen der gives udtryk for i denne tråd retter sig mod M1. Hvad det øvrige materiel i Struer angår er dette ikke unikt, eller særligt bevaringsværdigt, hvilket M1 derimod er.

De tilbud om hjælp af den ene eller anden art der er givet undervejs i denne debat er givet for at redde M1 og skaffe midler til M1, og ikke noget af det andet materiel.

Hvis man skal lægge frivilligt arbejde i et projekt, forudsætter det at man får uhindret adgang til at udføre dette arbejde, det samme gælder med midler. Hvis nogen ryster op med penge der er øremærket til M1, så skal de penge også bruges til M1.

Det største problem i denne sag er ikke økonomiske midler eller frivillige, men derimod en klub der organisatorisk synes noget kaotisk, og hvis bestyrelses handlinger og meldinger hidtil ikke har været særligt tillidsvækkende.
Min og vist også mange andres bekymring er at hvis det virklig lykkedes at få overtalt SJK til at nogen kan gå i gang med det mest nødtørftige på M1, vil dette arbejde være spildt i samme øjeblik SJK slår nye revner.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak