Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Christianshavn station - underdimensioneret - plan for torv (Generelt)

af PD Hansen, 28/8 2014, 23:32 (3526 dage siden) @ re20000

Rulletrapperne er ikke en gang hurtige nok i sig selv - iklædt hættetrøjer nærmest løber narkokunderne op ad rulletrapperne, og maser sig forbi de stående passagerer. På bl.a. Kongens Nytorv er rulletrapperne bredere, men det var man ikke forudseende nok til at gøre dem på Christianshavn.

Forkert!
Hættetrøjerne er så dårligt til bens at de alle sammen er nødt til at benytte elevatoren. Synd for cyklisterne og de gamle damer, de må bare vente til den næste elevator. Desværre er der som regel kommet et tog til mens de venter...
(Et stænk sarkasme tilsat her)

Elevatorerne på Kgn er bredere fordi der skal være plads til de fyldte indkøbsposer, Magasin-kunderne slæber på.
(og her)

Haha. Du har også ret :-) Nogle/mange af hættetrøjerne tager elevatoren. Og her går de aldrig helt ind i elevatoren, selv når den er tom, men stiller sig lige inden for døren, så de kan komme hurtigst muligt ud igen. Det er afgørende sekunder der kan spares i jagten på næste fix.

Den nye elevator på Nørreport Metrostation er bedre til denne type kunder, fordi man går ind og ud i hver sin ende.

Jeg er klar over at der er forskel på elevator-størrelser - men det var nu rulletrappe-bredden, jeg finder underdimensioneret på Christianshavn. Men forklaringen er sikkert den samme: indkøbsposer fra Magasin fylder nok mere end dem fra Christiania ;-)

Bagtrappen og cykelkælderen på Christianshavn station fungerer i øvrigt som en slags rygeklub.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak