Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DSB får nyt logo (Generelt)

af Nordexpress, 11/9 2014, 09:35 (3509 dage siden) @ Andersen

Bortset fra, at folk, der ikke kender S-banen så godt, er meget forvirrede, når de skal en tur rundt om Ryparken for at komme til Hillerød (men taknemmelige for al hjælp), så er den simple tankegang efter al sandsynlighed, at tilfredsheden er høj med S-toget, at S-toget signalerer, at DSB faktisk godt kan drive kollektiv transport på skinner, og at S-togsmærket dermed helt overvejende er forbundet med positive opfattelser af DSB.

Man kunne dertil håbe, at når efterhånden hele skinnenettet er blevet udskiftet og renoveret, så vil togene komme til at køre til tiden. Da meget store dele af togdriften i hele landet kører i stive køreplaner på samme minuttal, så vups overfører vi S-togs logo til hele DSB.

Simple, Mr. Watson. Og så giver det arbejde til pressefolk og skiltefolk og chefen for kommunikationen osv.

Det, der mest kan undre er, at man vælger en stoptavle. Men måske er 2015 det sidste driftsår for DSB i den nuværende form.

De fleste andre transportfirmaer - DB undtagen - vælger jo noget med vinger, hjul, noget der signalerer fremdrift og bevægelse.

Valget af en stop-tavle skal man nok være DSBs bestyrelse for at forstå. Med mindre det er en speciel hilsen til transportministeren.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak