Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Søger betjeningsvejledninger for MY, MX og MZ, priser! (Generelt)

af Steff, 18/9 2014, 11:53 (3479 dage siden) @ Gammel My-fører

Kære gamle MY fører!

Jeg kan ikke rigtigt lade være med at kommentere, når du nu kommentere i stedet for at anvise mulighed.

Årsagen til at der er kommet priser på instruktionsbøgerne m.fl. er jo denne, at diverse ansatte, herunder lokomotivførere, har set en mulighed for at tjene penge på det, de har fået udleveret tjenstligt, ikke sandt? I købte jo ikke instruktionsbøgerne selv, vel?
Resultatet er, at der nu er et marked for disse ting - vi kan altid diskutere om priser er fornuftige eller ej - men det var jo faktisk jer selv der startede;-)

Der er jo takket være bl.a. TV m.v. kommet en kræmmermentalitet blandt danskerne og der skal laves penge på ALT og hér faglitteratur, instruktioner, vejledninger vedr. jernbaner. Og det er vel i princippet også OK indenfor rimelighedens grænser.

Sidst, hvorfor i alverden skulle jernbanemuseet give arkivalier væk til gud og hver mand, der så sætter skidtet til salg på QXL, her på siden, tidsskrifter, jernbanekræmmermarkeder mv.
Jernbanemuseet er da ikke sat i verden for at tilfredsstille kræmmere, eller har jeg misforstået det hele, at de jo bare skal give alt så andre kan tjene penge? Mange såkaldte jernbaneinteresserede er jo kun ude på at tjene penge på køb og salg af jernbaneeffekter. OK, men det skal ikke financierers af et statsligt museum synes jeg måske naivt.

Igen, vi kan diskutere priser stolper op og stolper ned, men de fastsatte priser man valgte på museet, er vel den markedspris der er og samtidig forhindre "kræmmere" i at købe og videresælge til ofte ublu priser. De kan da lige så godt selv tjene på det der er i overskud til glæde for alle, især nu hvor penge til museumsdrift ikke stiger.

Med venlig hilsen og håbet om en god dag til alle

Steffen Dresler

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Jernbanebøger

Der kommer tog

Der kommer tog. Pris 270 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak