Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Kedeligt nyt...sidste mand lukker og slukker.... (Generelt)

af OD, Od ⌂, 25/9 2014, 15:19 (3472 dage siden) @ Villy skovborg

Til alle jer der nået at opleve en E maskine eller R maskiner, det er nok slut det er en opgave klubberne nok ikke magter blandt andet på grund af økonomien i disse store maskiner, vi må glæde os over at se 1401, det vare kun til at den skal have service for det gjorde gutterne i randers, vi kan alle glæde os over alle de pæne udstillings lokomotiver der er gemt men det er ikke det samme som at se dem køre ved egen kraft, jeg tænker lidt tilbage på alle dem der hade ondt et vis sted for at museet tjente penge på komaselt kørsel med GM lokomotiverne. det var de penge der holdt dem i gang og så blev de rørt. nu bliver de ikke rørt i fremtiden og så kan vi tage til Odense og se på "døde" lokomotiver hele vejen omkring drejeskiven.
Det kommer ikke til at tage lang tid før alle kan se at det var forkert at lukke et værksted med menisker der har oprettet en viden om disse maskiner.
Desværre forsvinder denne viden lyn hurtigt og museet må opfinde den dybe terlærken igen, det tager mange år at rejse det igen.

I følge Museets nyhedsbrev fra august 2014, var det altså DSB selv, der besluttede at lukke den kommercielle afdeling...

Mvh. Ole


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak