Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Bevaring af Assensbanen i den fulde udstrækning (Generelt)

af hjeriksen ⌂, Brobyværk - Fyn - Danmark, 26/9 2014, 10:34 (3499 dage siden)

Der er nu endnu engang folk der vil fjerne spor, asfaltere og etablere en sti der anvendes af et meget begrænset antal brugere.

På strækningen driver Lilleskov Teglværk kørsel med skinnecykler der køres mere end 12.000 timer om året med disse, oftest er der 2 - 3 mand på hver skinnecykel- Et antal rejsende der ligger langt over 25.000 og som er mere end det antal besøgende/rejsende de fleste veteranjernbaner eller mindre kunstmuseer har.

Assens kommune har fået udarbejdet en analyse, bestilt arbejde der ikke belyser skinnecyklernes konkrete faktuelle forhold, man har valgt på forhånd.

Derfor har vi sammen med Lilleskov Teglværk etableret denne blog side: Skinnecyklens venners blogside og en dertilhørende facabook side skinnecyklens venner på facebook

Derudover har vi selvfølgeligt brug for den hjælp vi kan få, så vi har lavet en underskriftindsamling, hvor din stemme kan være medvirkende til at vi redder denne strækning på Fyn. Du kan stemme her. online afstemning det er vigtigt at du når du har stemt at du bekræfter din stemme i den mail systemet sender til dig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Indsend billederContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak