Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Bevaring af Assensbanen i den fulde udstrækning (Generelt)

af henrik eriksen @, Danmark, 27/9 2014, 11:01 (3499 dage siden) @ UTJ

Hvis man vil opnå noget skal man samarbejde med kommunen. skriver du!
Nu er samarbejde noget der skal gå begge veje, men du har ganske ret.

I øvrigt passer regnestykket ikke. Antal timer giver ingensomhelst indikation af hvor mange som rent faktisk cykler på skinnerne. De kan jo være udlejet i 3 timer ad gangen og så er det jo ikke op mod 25.000 personer/år, men snarere 8.000 personer/år.
Nu er tallet baseret på det antal udlejede timer og forsigtigt sat til at der aldrig er mindre end 2 personer på hver cykel, så i den sammenhæng er det tal snarere for lille end for stort

Desuden er der jo ikke i dette indlæg skrevet noget om omsætningen i 'skinnecykeludlejning'. Omsætningstal plajer at være en god indikation af populariteten og et slagkraftigt argument.

Omsætningstal er alene noget der tilhører bogholderiet, antallet af udlejede timer er det der viser populariteten, du finder statestikken her Skinnecyklens venner

Det er vigtigt at have orden i dokumentationen. At sidde ude på FB og råbe af kommunen fører ikke til noget. Altså bortset fra glæden ved at råbe og være rebelsk.

Her har du ganske ret det hjælper ikke at råbe op hverken på FB i dette forum eller andre steder. Det kræver indsigt, handling og engagement. Du mener der skal være orden i dokumentationen, det kan jeg love dig at det har vi, vi har gravet ganske dybt og samlet omfattende viden, lavet flere oplæg til bevaring af kulturarv, så vi råber ikke bare op. Vil du læse mere om redningsforsøget på strækningen Ringe Korinth kan du jo læse om her Det Fyenske Sidespor har du behov for flere informationer kan du jo ringe!
Afslutningsvis må man desværre konstaterer at der i relation til denne type kulturarv desværre ikke er den store opbakning.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak