Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Bevaring af Assensbanen i den fulde udstrækning (Generelt)

af UTJ, 27/9 2014, 23:16 (3495 dage siden) @ Steen Nielsen

PS : Ulrik, angående Ringe-Korinth så havde man et færdigt projekt og ønskede sådan set kun det gennemført. At køre på ovennævnte stykke ville koste 80 mill. ifølge kommunen. Fra anden aktør, kunne den strækning til 45 km/t, gøres for 7-8 mill. Man skal bare vide at politikerne har mange virkemidler og strenge at spille på. Så havde DJM i Odense haft mulighed for at køre til Korinth/Faaborg og få vendt f.eks damplokomotivet og lavet fotostop undervejs.

Det er korrekt, men hvis man ikke vil tage ved lære af disse erfaringer og forsøger sig en gang til med samme fremgangsmåde overbeviser man ikke en borgmester, forvaltning og byråd. Der skal altså meget til for at overbevise almindelige folk om at man skal lade noget ligge så nogle kan 'lege' med futtog på den ene eller den anden måde. Man bliver nødt at sætte sig i modpartens sted og arbejde derfra, uanset om man selv synes at egne argumenter er fremragende.

Og hvis man samtidig puster tallene op er man jo ikke troværdig. Så påstanden om de 25.000 personer er direkte skadelig, hvis man ønsker at fremme skinnecykler fremfor cykler.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Indsend billeder

Jernbanebøger

Broer og baner til Frederikssund

Broer og baner til Frederikssund. Pris 340 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak