Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Gule Palæ (Generelt)

af Morten Flindt Larsen, 16/10 2014, 18:47 (3479 dage siden) @ Holger Sørensen

"Sikken en reklameværdi!"

Ja, dér vil der helt bestemt blive lagt mærke til bygningen. Dens reklameværdi er dog formentlig lig nul, da der skal sælge rigtig mange kopier det det, bygningen skal reklamere for (Olsen Bande-filmene), før udgifterne til flytning og istandsættelse af herlighederne er dækket ind. Det er meget billigere at lave en vial markedsføring af filmene på internettet, og filmene er vel også efterhånden så kendte, at de så at sige "sælger sig selv".

Hvad angår bygningens mulige brug til mødelokaler, så bliver der jo netop etableret rigeligt af den slags i det nye byggeri i direkte tilslutning til kontorerne og til kantine/forplejning, toiletter etc. Havde det været hensigtsmæssigt med den slags indrettet i gamle jernbanebygninger, så havde DSB og BDk formentlig forlængst gjort brug af de mange nedlagte stationer og andre bygninger, der ligger rundt omkring. Det eneste eksempel herpå, som jeg umiddelbart kan erindre, er vist mødelokalet i kommandoposten i Kl, og det bruges vist ikke ret meget og kun meget lokalt.

Men som klubhus og kultsted for Olsen Bande-entusiaster, vil det være udmærket, hvis der kloakeres, lægges strøm ind osv. Centralapparat fra filmen får de dog ikke med, da alle de indendørs scener i "Det Gale Palæ" blev optaget i en kulisse et andet sted end i bygningen. Den vil kun være en tom skal.


Med venlig hilsen

M:-)rten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak