Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvad har BaneDanmark gang i ? (Jernbanen i dag)

af Fysikeren, 19/10 2014, 12:22 (3475 dage siden) @ Gæst1

Uanset hvad, så håber jeg, at de rette personer får læst dette notat i tide: http://www.trafikstyrelsen.dk/~/media/Dokumenter/04%20Kollektiv%20trafik/05%20Trafikale...


..men der står så intet om de muligheder Signalprogrammet vil give ift tættere togfølge. Der er vel ingen der siger at kortere blok inddeling og tog til Billund i blokafstand af tog til Herning ikke skulle kunne lade sig gøre?

Tvivler på, at der er en ret stor effekt ved det. Hvis flere blokke/AM-signaler ville hjælpe på en enkeltsporet bane, så var der nok flere af dem rundt om i landet. Hvis du i én retning har to tog lige efter hinanden, så vil et modkørende tog jo skulle krydse dem begge, dvs. enten holde længe ved en krydsningsstation eller have et pænt langt krydsningsspor. For slet ikke at snakke om, hvis to tog i hver retning skal krydse hinanden. Hvis togene kører med 70 km/t og togfølge på 3 minutter i begge retninger, så skal et sådan krydsningsspor være små 5 km, hvis ingen tog skal have et relativt langt ophold.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak