Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Belænings procent s-tog (Generelt)

af Steff, 29/10 2014, 17:32 (3460 dage siden) @ glade-koege

Kære glade-koege
Jeg ved ikke hvad der eventuelt skulle have ændret sig, siden jeg var involveret i opstarten af DSB pendlerarbejde og 10 år frem for snart 25 år siden. Selvfølgelig er der kommet flere operatører, hvilket jo ikke gør arbejdet lettere for de lokale pendlertalsmænd.

MEN, pendlerformændene kunne til hver en tid kontakte deres lokale DSB repræsentant, aflægge besøg og hér bede om materialer, næsten uanset hvilke. Selvfølgelig kunne DSB ikke udlevere fortrolige informationer, men oftest blev de dog alligevel vist til f. eks. de årlige pendler møder på Knudshoved for at give en baggrundsviden.
Man kunne faktisk også bede om samtaler eller møder med de forskellige direktører, dengang RE eller international, DO chefer mv. Fælles for alle var, at de hjalp med at finde en løsning på et RELEVANT spørgsmål. Og meget blev gennemført; hvad siger du til liggevogn i de tidligt pendlertog samt privat operatør i morgen toget for servering af kaffe og morgenkrydder? Det var pendlerønsker og blev gennemført. Ikke en køreplan blev gennemført UDEN at pendlerne var blevet orienteret og i mange tilfælde, havde et KRAFTIGT fingeraftryk.

MEN, dette samarbejde byggede jo også på en form for gensidig respekt og fortrolighed og dermed også sagt, at ikke alt var beregnet til offentliggørelse, bl.a. fremtidig køreplanlægning, togformering m.v. Det blev aftalt fra gang til gang.

Sagt på en anden måde. DIN og pendlernes indgangsvinkel til viden er IKKE på denne eller lignende sider, men ad ”Kommandovejen” (den smukkeste vej;-)). Bruger man de tilgangsveje der er, ikke misbruger informationer mv., er jeg ikke i tvivl om, at der bliver hjulpet. Men som sagt gensidig respekt.

God jagt!

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak