Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Øresundsvej Station (Generelt)

af UTJ, 30/10 2014, 06:25 (3465 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Til gengæld oplystes det, at museet pt. er i forhandling med ejeren af den gamle ombyggede St. Magleby station om evt. overtagelse af stationens varehus, der ellers stod for nedrivning.

Nej, hvor dejligt nyt! :-D

Varehuset er i en meget misserabel forfatning, så om det kan anvendes helt eller delvist, --måske kun som forlæg for en erstatning med anvendelse af nogle / de bedste dele, må foreløbig komme an på en nærmere undersøgelse.

Jeg tror, at mange af de bygninger, der står på museet, har været i en miserabel forfatning, da man i sin tid tog dem ned med henblik på genopførelse. Så lad os håbe det bedste. :-)

Med vanlig venlig hilsen

Frilandsmuseet er jo så at sige en samling af udrangerede bygninger, der ellers var solgt til skrot.

Men mht varehus er der en hel del detaljer som vil være endog meget dyre at genfremstille og heller ikke blive det tilstrækkeligt autentisk - så et "forlæg" og genbrug af anvendelige dele er absolut at foretrække.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billederContecRail
Davinde grusgrav (Hans Jørgensen & Søn)
Davinde grusgrav (Hans Jørgensen & Søn)

Entreprenørfirmaet Hans Jørgensen & Søn gravede i næsten 100 år grus i en lang række grusgrave rundt om Odense. Den største lå i Davinde, hvor en stor spandekædegravemaskine fyldte smalsporede tipvogne på 4 spor.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak