Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Belænings procent s-tog (Generelt)

af LasseG, 30/10 2014, 14:12 (3438 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

"Det var mere for at gå i rette med at der ikke kørte nogle passagerer med 11A."

Nej, naturligvis er der passagerer i linje 11A - vi er jo trods alt i København - byernes by. ;-) Der er blot ikke ret mange pasasgerer set i forhold til frekvensen og chaufførforbruget. Den er vist i nogen grad en turistlinje qua betjeningen af Tivoli Hotel, Nyhavn etc., og dermed er belægningsprocenten også ret sæsonstyret, mens busserne kører efter samme plan året rundt.

Nu har den jo faktisk kørt med en meget ujævn køreplan da en del af busserne blev vandskadet ved skybruddet i 2011 og dermed har man kørt med lavere frekvens i lang tid.

Når det er sagt - så har netop de små elbusser vel aldrig været planen at skulle give en god økonomi i sig selv, men skulle vel være noget man skulle vise udlandet at København var en grøn by - nogle kan måske huske COP15.
Det næste problem var så at linje aldrig kørte på den planlagte rute grundet vejarbejder og det fik heller aldrig en indkøringsperiode da radioprogrammet "Den løse kanon" på P3 begyndte at være efter linje 11. Gad vide om den overhovedet nåede at komme i nogle guidebøger...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak