Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Vejle ønsker vejbaner på "togbro" (Trafikpolitik)

af Morten Flindt Larsen, 15/11 2014, 11:50 (3449 dage siden) @ Svend

"Man prøver at trække sagen ud ....."

Man prøver vist snarere at unddrage sig, virker det som om. Men det vil da være superfint, hvis Vejle og Hedensted ved at få Trafikministeriet til at undersøge de alternative muligheder for at spare nogle få minutter kan finde nye, hidtil ukendte steder, hvor der kan spares tid. De steder kan så passende lægges til tidsbesparelsen ved jernbanebroen over Vejle Fjord, så der samlet set kan spares endnu flere minutter til gavn for de togrejsende. Det vil være en god ting.

At de to kommuner også gerne vil have undersøgt prisen for en tunnel og en linjeføring parallelt med Vejle Fjord-broen, viser jo blot, at de enten ikke har kendskab til de geografiske forhold i eget nærområde og fornemmelse for, hvad en sådan linjeføring vil koste (undervisningsniveauet i folkeskolen er efter sigende også faldende), eller også tror de, at deres vælgere ikke har det (hvilket måske nok er tilfældet).

Med venlig hilsen

M:-)rten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Fra ´De gode gamle dage´
Fra ´De gode gamle dage´

Morten Flindt Larsen har samlet en lang række små historier og anekdoner, der fortæller om livet ved banerne, den gang tiden var en anden i ´De gode gamle dage´. De stammer fra tusindvis af gamle jernbaneblade, tidsskrifter, dagblade m.v. som Morten har gennemlæst.

Læs mere
ContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak