Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ekstra Bladet: Tusindvis brokker sig over rejsekortet (Trafikpolitik)

af Henrik Hansen ⌂, Vejen, 19/11 2014, 12:01 (3439 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Rejsekortet får endnu en tur i vridemaskinen:

http://jyllands-posten.dk/indland/trafik/ECE7218990/Rejsekortet-er---stadig---langt-fra...

- Og det vil det få til stadighed, så længe at Rejsekortetselskabet vælger at befinde sig på en pedistal langt hævet over brugerne af Rejsekortet.

Kritikpunkterne er jo langt fra nye, men selskabet har hverken vilje eller evne til at rette på dem. Så længe at man ikke tvinges til at tage hensyn til brugerne af systemet, men kan nøjes med at tage hensyn til ejerne - trafikselskaberne - så fortsætter de negative historier omkring Rejsekortet.

Forbrugerrådet har desværre spillet fallit i hele farcen omkring Rejsekortet, de råber lidt op omkring brugervenligheden når pressen at aktive omkring Rejsekortet, men de formår ikke at skubbe til Rejsekortselskabet, der stadig befinder sig på deres høje pedistal.

Folketinget har tilsyneladende helt opgivet Rejsekortet, der er ihvertfald ingen politiker der ytre sig aktivt omkring projektet længere - et råddent projekt er jo ikke en sag man vinder stemmer på...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Nørre Smedeby skærvefabrik A/S
Nørre Smedeby skærvefabrik A/S

Her er historien om aktieselskabet Stenbrud & Skærvefabrik Nørre Smedeby med firmaets aktiviteter i både Smedeby og Fladbjerg. Skærvefabrikken ejede gennem tiden adskillige både damp- og motorlokomotiver i såvel smalsporede som normalsporede udgaver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak