Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Borgermøde i Ringsted, om den niveaufri udfletning (Jernbanen i dag)

af Svend, 27/11 2014, 22:32 (3430 dage siden) @ Jesper Thorup-Jensen

Ups! Ja jeg kan jo godt se vi ikke har nogen venner i dette forum, angående dette emne, så må vi jo håbe der andre der har en anden mening.

Problemet er, at Ringsted station ikke var/er en del af anlægsloven om København-Ringsted banen. Det var således fra starten ikke muligt at få indrettet et ordentligt og tidssvarende trafikanlæg på (eller omkring) Ringsted station, men der blev dog lappet på dette ved at Folketinget besluttede at der kunne anlægges et overføringsanlæg i vestenden af Ringsted station. Det er den rent jernbanefaglige del af sagen.

Det der tales om nu (og da sagen startede), er støjgener for nogle indbyggere i den vestlige del af Ringsted. Tingene blandes godt og grundigt sammen, garneret med nogle politiske drillerier som har mindre med trafikanlægget at gøre, men mere går på at vise svaghed hos transportministeren og dermed score billige point til eget parti. Kønt er det ikke!

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Skive - Vestsalling Jernbane 1924 - 1964
Skive - Vestsalling Jernbane 1924 - 1964

Dette hæfte på 32 sider om Vestsallingbanen blev udgivet af Jernbanehistorisk Selskab i 1964 i anledning af banens 40 års jubilæum. I hæftet fortælles om banens forhistorie, anlæg, drift, stationer rullende materiel, nedlæggelsen osv.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak