Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

'Næste stop... (Generelt)

af Niels, Aarhus, 15/12 2014, 19:40 (3391 dage siden) @ Johnni

Hej

Tja, måske er det lokomotivførernes stille protest mod et - i manges øjne mærkværdigt stop i Nyborg.
Toget vi taler om er det IC4 fremførte InterCityLyn 212, som jeg tager hver morgen fra Aarhus til Odense. Toget, der ofte omtales i højtaleren af togføreren som "Hurtiglynet" udgår fra Aarhus og holder på sin vej til Københavns Lufthavn kun i Vejle, Odense, Nyborg og København H. Det er med andre ord et tog, der er planlagt til at køre hurtigt Aarhus - Københavns Lufthavn med så få stop som muligt.
Jeg og mine medpendlere - for det er absolut et pendlertog - har tit talt om det besynderlige i at toget så netop holder i Nyborg og ikke f.eks. i Fredericia og Høje Tåstrup!
Og endnu mere besynderligt er det, at i "løvfaldsperioden" (okt - nov) holder toget ikke i Odense, men stadig i Nyborg, så jeg stakkel må op en halv time tidligere for at komme på arbejde i Odense;-)
Er der nogle af de kloge herrer her i forummet, der kan forklare, hvad det skyldes, at det er nødvendigt med dette stop i Nyborg. Det kan da ikke være af hensyn til, at der er mange rejsende fra/til Nyborg, da Nyborg jo - med al respekt - ikke er en by på størrelse med hverken Fredericia eller Horsens - og da slet ikke med Odense, som behændigt springes over i "løvfaldsperioden". Det stop man i denne periode sparer i Odense på grund af længere bremselængde for IC4 - og alt det vrøvl omkring dét, som ikke er emnet for min undren - kunne man i min optik da lige så godt spare i Nyborg.
Hvem har den gode forklaring på dette nærmest obligatoriske stop i Nyborg - den administrerende direktør bor vel ikke i Nyborg - eller hva' :-D ?

Venlig hilsen

Niels

--
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak