Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Tysk Femern-projekt forsinket (Generelt)

af Nordexpress, 20/12 2014, 10:08 (3409 dage siden) @ ulca

Vi har tidligere i en anden tråd konstateret, at der forelå et uafhængigt, frivilligt udarbejdet forslag, der ville bevare den gamle strækning som nærtrafikstrækning, samtidig med at bygge den ny 'motorvejs' strækning til godstog og gennemkørende trafik.

Så vidt jeg kan forstå indgår dette ellers udmærkede forslag ikke i SHs politiske ønsker om en ny jernbanestrækning. Man har vedtaget fuldstændigt at afskære muligheden for at et godstog via et skiftespor skulle blive ind på den gamle strækning ved at nedlægge strækningen.

Spørgsmålet om hvornår en ny Fehmarnsund bro, der kan bære 1.000 m godstog - og som de først nu er begyndt at tænke på - kan stå færdig. Det er vel et nok så teknisk spørgsmål, der er til at tage at føle på.

He he, måske bliver der alligevel brug for hybrid persontog til el og diesel - og de kunne så også køre i Jylland, når oliepengene til Togfonden slipper op.

NÅ, nu kan Heunicke jo både få togene til at afgå til tiden fra KH og få halveret bøderne på rejsekortet, så lad os se, hvordan han kan drive trafikpolitik i Tyskland :-D


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak