Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Klippekortet (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂, Vejen, 5/2 2015, 11:01 (3367 dage siden) @ Fysikeren

Er der egentlig nogen der ved, hvornår DSB afskaffer deres klippekort? Her tænker jeg på f.eks. 10-turskort over længere afstande eller over Øresund. Har ledt uden at kunne finde et svar.

Jeg tror ikke DSB helt ved hvilket ben de skal stå på mht. til deres *egne* klippekort eller 10-turskort som de kalder dem, og derfor blot svarer 'at det har de ingen planer om'

Der er helt sikkert kræfter i DSB der gerne vil af med klippekortene, for maskinerne til validering af 10-turskortene er af samme alder og beskaffenhed som maskinerne i Movias område, og her er at af argumenterne jo netop at de er slidte og dyre at vedligeholde (at så Rejsekortet er dyrere i drift taler man helst ikke om....)

DSB tør ganske enkelt ikke afskaffe 10-turskortene, før man har et tilsvarende produkt at sætte istedet. Brugerne af kortene vil opleve en prisstigning på omkring 25% hvis kortene afstaffes og man ikke rejser ofte nok til at få den store rabat på rejsekortet - og de brugerne har nok allerede i dag et periodekort istedet.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Maglemølle Papirfabrik, Næstved
Maglemølle Papirfabrik, Næstved

Historien om både gamle og nye Maglemølle Papirfabrik i Næstved, der var i drift fra 1875 til 2012. Få her historien om bygningen af den private industrihavn og det store fabriksområde med eget spornet, lokomotiver og vogne.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak