Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Nyt transporttungt industriområde - uden sporforbindelse! (Trafikpolitik)

af Anders Madsen, 25/3 2015, 18:39 (3319 dage siden) @ LasseG

Rådet for Bæredygtig Trafik kan ikke svare på kritikken, hvis rådet ikke er gjort opmærksom på denne mærkelige togekspert-debat. Man kunne kontakte rådet og få afklaret uklarhederne.


Det var nu også dig der skrev at de var togeksperter, det har du vel gjort på et eller andet grundlag ?

Jeg har blot refereret fra den mailkorrespondance, jeg har haft forud for rådets høringssvar, hvori rådet selv nævner deres togeksperter mht. grundigheden og fagligheden i kommentarerne til et høringssvar baseret på at påtænke godstransport ad jernbanen ind i et erhvervsområde.

Forvaltningen i Lolland Kommune er nu i gang med at behandle alle høringssvarerne vedr. forslag til lokalplan for transporttungt erhvervsområde ved afkørsel 48 i Maribo. Lokalplanområdet ligger ved siden af jernbanen og nær motorvejen i Maribo til den faste forbindelse over Femern Bælt. I den anledning har undertegnede fremsendt høringssvar på vegne af Landsforeningen Danmarks Jernbaner med forslag til indhold af en kommende lokalplan med jernbanen som omdrejningspunkt. For at understrege jernbane-muligheden i lokalplanen over for kommunens forvaltning har Rådet for Bæredygtig Trafik også indsendt en indsigelse.

Der kommer givetvis intet ud af det, men nu skaber det i det mindste opmærksomhed i den lokale presse:
[image]
Folketidende d. 25. marts 2015


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

ContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak