Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Regionstog til Døllefjelde? (Jernbanen i dag)

af ulca, 27/3 2015, 16:18 (3316 dage siden) @ Anders Madsen

DSB har ikke mulighed for at køre til årets Døllefjelde-Musse Marked. Derfor har ledelsen bag markedet nu henvendt sig til Regionstog for at høre, om det kan lade sig gøre, at den lokale jernbane har mulighed for at køre på Fugleflugtslinjen.

http://folketidende.dk/Lokal-nyt/Ingen-DSB-tog-til-Doelle-marked/artikel/288521


Desværre slet ingen Dølletog i år. Heller ikke Regionstog kan køre til Døllefjelde-Musse Markedet. Dels på grund af, at togene ikke er udstyret til at køre på DSB-strækningen og dels fordi personalet ej heller er uddannet til den rute. Rutebiler bliver indsat i stedet for.

http://folketidende.dk/Lokal-nyt/Busser-i-stedet-for-tog-til-Doelle/artikel/289372

Mon ikke at det også skyldes, at Banedanmark har travlt med at udskifte broer på strækningen, ifølge deres hjemmeside skal de bl.a. bruge påsken på dette, og selvom det ikke er meldt skal de nok også bruge tid på det i Store Bededagsferien (hvor markedet traditionelt har ligget). I-og-med at det er ferieperioder vil det genere relativt få passagerer, og hvor mange passagerer har man reelt til markedet med toget?

Hvad angår Regionstog, så hvad angår materiel så burde de da godt måtte køre på en ATC-udstyret strækning, bare farten holdes under 80 km/t, eller er dette lavet om? Hvad angår personlade, så er det vel mest af alt et spørgsmål om strækningskendskab?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail
DSB MZ1429

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak