Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Undersøg venligst litteratur først.... (Generelt)

af hjeriksen ⌂, Brobyværk - Fyn - Danmark, 26/4 2015, 00:48 (3287 dage siden) @ UTJ

Gør dig dog lige umage med et lille forstudium i tilgængelig litteratur før du besværer andre med at slå op i de bøger og andet som findes. I første hug får du sandsynligvis blot svar som skyldes godmodige brugere som lige går hen i bogreolen og citerer allerede nedskrevent. Det er ikke brokkeri, for det ville også hjælpe dig selv mht at stille præcise spørgsmål.

Og hvis det er svært at hitte litteraturen er vi selvfølgelig altid behjælpelige med henvisninger....

Det er således ikke en opfordring til ikke at stille spørgsmål, men at gøre lidt forarbejde først.

Hm det lyder som et surt opstød - nu er det ikke alle der råder over hele det tilgængelige bibliotek med litteratur om emnet eller som mestre anvendelse af søgemaskiner - og selvom jeg er superbruger på nettet er det ikke alt der kommer frem når man søger ... søger du på forskellige maskiner får du endda forskellige resultater selvom du søger på samme ord !

Ikke alt er tilgængeligt på biblioteket så

Og endeligt er ideen med et forum vel den at folk kan søge viden hos dem der ved mere eller man kan udveksle synspunkter ...

så vil da opfordre til at man spørger - hvis nogen mener spørgsmålet er under deres værdighed at besvare kan man jo vælge at lade være frem for at lege skolemester og bede folk undersøge tingene selv først !


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Fra Vestbanen til Arriva

Fra Vestbanen til Arriva. Pris 300 kr.

Læs mere
... og så kommer toget, Trine
... og så kommer toget, Trine

Dette hæfte på 48 sider udkom i 1972 på Signalpostens forlag. Undertitlen er ´en baneveterans erindringer fra Als og Sundeved´ og er baseret på dagbogsnotater fra Stationsforstander S. S. Nielsen, Sønderborg. Hæftet er i pdf-format og fylder 16 Mb.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak