Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Oplevelser med Arriva lint-tog (Generelt)

af QpoX ⌂, 1/5 2015, 23:01 (3274 dage siden) @ Saint M

Kære Jan N.
Uanset hvad du mener om Arrivas tog, så er de meget mere pålidelige end DSB's IC4 tog. Tilsyneladende mangler du at køre en tur med det tog! Jeg kører ofte med toget fra Esbjerg til Aarhus og det kan være noget af en prøvelse, faktisk har jeg endnu ikke været med en afgang, hvor man bare kunne sige at toget bare fungerede perfekt. Indeklimaet er som de 4 årstider, du er nødt til at have ekstra tøj med - i form at en varm pelsjakke, ørevarmere, samt et par short og badetøfler , alt efter om du kommer til at sidde i stiv kuling og max 5 c - eller i tropisk storm med 38 c, er du ekstra heldig så er det helt lukket for AC-anlægget og varmen er 30 c og luften er så tæt og iltfattigt, at skulle man sidde der ret lang tid, så ville man få det dårligt.
Ekstra underholdende kan det være nogle gange, hvis du skal på toilettet og du låser døren, som man skal. men alligevel midt i det hele går døren op og du kan sige "hej" til de andre, mens du sidder med bukserne om hælene.

For at være sikker på at toget kører helt til Aarhus, er man nødt til at tage af sted i god tid, da som muntre indslag - nogle gange kan ske at det "kære" IC4-tog får motorstop inden vi når Vejen, eller når toget når Hovedgård, sker der et eller andet og vi må bakke tilbage til Horsens.

Prøv en tur med "Den Italienske Grædemur", så vil du vide hvad lort er!


Nu er IC4 jo også en lille del af det DSB kan tilbyde af materiel...
Arriva har jo kun én...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak