Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Brand i lokomotiv - München (Jernbanen i dag)

af Nordexpress, 28/7 2015, 10:10 (3195 dage siden) @ Per Andersen
redigeret af Nordexpress, 28/7 2015, 10:30

Nu behøver vi jo ikke tekster i Ekstrabladssprog her på sitet - 'kaos'. Hvis du mener, noget er vigtigt, kan du f.eks. indsætte et link til en artikel med fakta.

Kaos betyder forvirring, at ingen aner, hvad der foregår. Det var netop ikke tilfældet i går. Ingen passagerer kom til skade.

Ved 08.00 tiden gik der brand i en transformator i et br 120 lok (120 130-0), der var på vej ud af München Hbf. med et IC-tog.

På grund af de tilkaldte redningsfolks indsats blev det komplette sporareal ud for München Hbf. spærret for trafik. Derved strander naturligvis fjernrejsende, og det er især problematisk i en sækbanegård, men i München afbrydes også hele S-banenettet gennem centrum af byen og det har naturligvis konsekvenser for alle lokale rejser.

Selvfølgelig kommer trafikdisponenterne på hårdt arbejde og f.eks. S-togstrafik må så vendes i f.eks. München Ost og München-Pasing. Og der var nok også en del, der kom for sent på arbejde.

Derfor fremkom også kommentarer om, at München ikke bør planlægge en tunnel nr. 2 til S-banen gennem byen - som er på ønskeseddelen - fordi denne vil passere samme linjeføring, men at München burde planlægge for en selvstændig U-bane i tunnel fra Pasing og østpå gennem centrum.

Nogle radionyheder i Tyskland havde så fået meldt ud, at "en ICE Triebwagen står og brænder på München Hbf." hvad der må sige at være temmelig langt fra sandheden.

Det er trist, at større og større dele af samfundet mener, at Ekstrablads journalistik er den måde, man skriver på, for at meddele sig. Jeg anbefaler, at det ikke skal foregå her på sitet.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MH325
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak